Abraham pop Feest

Abraham pop feest huren voor jarige? Deze feestelijke pop voor alle leeftijden geschikt! Eenvoudig online bestellen van deze prachtige Abraham pop.

Abraham pop Feest

Afmetingen 4,0m hoog
Materiaal PVC
Gewicht object ca. 14 kg
Gewicht blower 5,1 kg
Opzetten, afbreken ca. 10 a 15 minuten (1 persoon)
Te vervoeren in Personenauto

Abraham pop Feest

Deze Abraham pop Feest is een mooie blikvanger van maar liefst 4 meter hoog! Niemand die er dus omheen kan. De Abraham pop heeft een vrolijke uitstraling. Door kleursamenstelling valt deze pop extra goed op, de Abraham heeft een grote leeftijdsbutton op zijn borst. Daarnaast houdt hij een bierglas hoog in de lucht! Uiteraard maakt de feestmuts het af en maakt hem bij uitstek een feestelijk opblaasfiguur!

--

Het is een verrassing die niet snel vergeten zal worden door de jarige. De Abraham pop wordt compleet geleverd incl. blower, leeftijd button, scheerlijnen, haringen en opzet instructies. De pop is erg makkelijk en snel op te zetten. Opzetten is het makkelijkst met 2 personen. Alles zit in een tas en is eenvoudig te vervoeren in elke auto. De Abraham pop is op te halen in Hasselt (ov) of wij laten de Abraham pop bij u thuisbezorgen

--

Een van de meest voorkomende modellen is deze Abraham Feest, meest voorkomend is nog steeds de Abraham pop 50 jaar. Maar langerzamerhand zien wij ook andere leeftijden voorbij komen! En waarom ook niet! Ook zien we de button's Geslaagd en Pensioen meer in gebruik worden genomen. Deze Abraham pop Feest is mooi gekleurd, met zijn vrolijke uitstraling en brede lach een waar genot om naar te kijken! Hij staat enthousiast de visite te verwelkome met zijn handen in de lucht! Dat biertje wat hij heeft houd hij stevig vast, zijn hoedje zit stevig vast en waait dus niet zomaar af! Wil je ander te gek model huren? Kijk dan hier!

Voor welke leeftijden kan ik deze Abraham pop huren?

De Abraham feest kun je huren voor elke leeftijd! Voorbeelden zijn de leeftijden 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70 en 75 jaar. Hoe leuk is het om een dierbare te verrassen zoals je opa, vader of broer. Misschien wel voor een buurman of een goede vriend.

Reserveren? Ook de volgende dag kan in veel gevallen!

Het is verstandig om online je reservering te plaatsen, ons systeem blokkeert direct de gewenste huurdatum. Je weet dus direct of hij beschikbaar is!

Wil je nu huren voor morgen of overmorgen? Op korte termijn huren is vaak ook mogelijk! Wegens verzendingen houden wij transportdagen aan. Lukt het reserveren niet via de site? Neem dan contact op! E-mail ons dan of stuur een Whatsapp bericht naar Willemien!

Thuisbezorgd of Ophalen

Bij het reserveren heb jij keuze uit drietal opties, kies je voor bezorging dan zorgen wij dat deze Abraham Feest op het gewenste adres komt. Meer lezen over hoe het werkt? Klik dan op Thuisbezorgd. Wil jij de pop ophalen? Dat kan, de pop kan de avond voor gebruik tussen 19.00 en 21.00uur opgehaald worden en dag na gebruik terugbrengen voor 14.00uur aan de Sikkel 59 in Hasselt (Overijssel).

Opzetten van deze Abraham Feest

Met de bijgeleverde opzetinstructie kan jij deze pop eenvoudig opblazen en vastzetten. De pop weegt niet meer dan 14 kg, en is goed te hanteren. De grondoppervlakte is ca 1 vierkante meter, je kunt een verlengsnoer gebruiken om stroom op de juiste plek te krijgen voor de blower. Hiervoor kun je een regulier stopcontact gebruiken. Deze pop kun je alleen opzetten, wellicht is met zijn tweeën wel zo gezellig!

De abraham pop is gemaakt van hoogwaardig pvc-materiaal. Hierdoor komen de kleuren mooi tot uiting.

nu al vanaf
€ 39 incl. btw

Thuisbezorging mogelijk.

Stap 1

Selecteer de leeftijd

Dit is het leeftijdsbordje dat bij de pop geleverd wordt.

Stap 2

Selecteer de datum

Selecteer de datum wanneer je de pop nodig hebt.

Stap 2

Levering of ophalen

Klik hier voor meer informatie over bezorgen en retourneren.

Zondagen

Retour brengen of inleveren bij PostNL punt is helaas niet mogelijk. Dit kan dan op Maandag, hiervoor betaald u geen extra kosten.

Inclusief

  • Blower
  • Leeftijdsbutton
  • Scheerlijnen
  • Grondpinnen
  • Opzetinstructie
  • Retourlabel (bij bezorging)