Abraham pop in Biervat

Abraham pop in Biervat is feestelijk en herkenbaar. Een echte blikvanger voor alle leeftijden. Deze Abraham huren voor echte bierdrinker!

Abraham pop in Biervat

Afmetingen 4,0m hoog
Materiaal PVC
Gewicht object ca. 14 kg
Gewicht blower 5,1 kg
Opzetten, afbreken ca. 10 a 15 minuten (1 persoon)
Te vervoeren in Personenauto

Abraham in Biervat huren

Deze Abraham pop Biervat is een mooie blikvanger van maar liefst 4 meter hoog! Niemand die er dus omheen kan. De Abraham pop heeft een vrolijke uitstraling. Door kleursamenstelling valt deze pop extra goed op, de Abraham heeft een grote leeftijdsbutton op zijn borst. Deze Abraham is geschikt voor elke “bier” liefhebber, de pop houdt een bierglas vast en zit zelf in het vat! Daarnaast houdt hij een bierglas hoog in de lucht!

Het is een verrassing die niet snel vergeten zal worden door de jarige. De Abraham pop wordt compleet geleverd incl. blower, leeftijd button, scheerlijnen, haringen en opzet instructies. De pop is erg makkelijk en snel op te zetten. Opzetten is het makkelijkst met 2 personen. Alles zit in een tas en is eenvoudig te vervoeren in elke auto. De Abraham pop is op te halen in Hasselt (ov) of wij laten de Abraham pop bij u thuisbezorgen. 

Voor welke leeftijden kan ik deze Abraham pop huren?

Voor elke bierdrinker is deze pop geschikt! Alle leeftijden zijn mogelijk! Bijvoorbeeld 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70 en 75 jaar. Hoe leuk is het om een dierbare te verrassen zoals je opa, vader of broer. Misschien wel voor een buurman of een goede vriend.

Reserveren? Ook de volgende dag kan in veel gevallen!

Het is verstandig om online je reservering te plaatsen, ons systeem blokkeert direct de gewenste huurdatum. Je weet dus direct of hij beschikbaar is!

Wil je nu huren voor morgen of overmorgen? Op korte termijn huren is vaak ook mogelijk! Wegens verzendingen houden wij transportdagen aan.Lukt het reserveren niet via de site? E-mail ons dan of stuur een Whatsapp bericht naar Willemien!

Thuisbezorgd of Ophalen

Bij het reserveren heb jij keuze uit drietal opties, kies je voor bezorging dan zorgen wij dat deze Abraham Biervat op het gewenste adres komt. Meer lezen over hoe het werkt? Klik dan op Thuisbezorgd. Wil jij de pop ophalen? Dat kan, de pop kan de avond voor gebruik tussen 19.00 en 21.00uur opgehaald worden en dag na gebruik terugbrengen voor 14.00uur aan de Sikkel 59 in Hasselt (Overijssel).

Opzetten van deze Abraham Biervat

Met de bijgeleverde opzet instructie kan ook jij deze pop eenvoudig opblazen en vastzetten. De pop weegt niet meer dan 14 kg, en is goed te hanteren. De grondoppervlakte is ca 1 vierkante meter, je kunt een verlengsnoer gebruiken om stroom op de juiste plek te krijgen voor de blower. Hiervoor kun je een regulier stopcontact gebruiken. Deze pop kun je alleen opzetten, wellicht is met zijn tweeën wel zo gezellig!

nu al vanaf
€ 39 incl. btw

Thuisbezorging mogelijk.

Stap 1

Selecteer de leeftijd

Dit is het leeftijdsbordje dat bij de pop geleverd wordt.

Stap 2

Selecteer de datum

Selecteer de datum wanneer je de pop nodig hebt.

Stap 2

Levering of ophalen

Klik hier voor meer informatie over bezorgen en retourneren.

Zondagen

Retour brengen of inleveren bij PostNL punt is helaas niet mogelijk. Dit kan dan op Maandag, hiervoor betaald u geen extra kosten.

Inclusief

  • Blower
  • Leeftijdsbutton
  • Scheerlijnen
  • Grondpinnen
  • Opzetinstructie
  • Retourlabel (bij bezorging)