Ouwe lul

Opblaasbare ouwe lul huren voor een 50 jarige? Landelijke levering! Voor elke leeftijd kun jij dit bijzondere en unieke item huren. Deze Ouwe lul huren, dat doe je voor een speciaal iemand!

Ouwe lul

Afmetingen ca. 4,0m hoog
Materiaal PVC
Gewicht object ca. 14 kg
Opzetten,afbreken ca. 5 a 10 minuten (1 persoon)
Te vervoeren in Personenauto

Abraham pop Ouwe lul huren? Wie is de lul, penis of piemel waard om te huren voor verjaardag?

Deze Abraham pop ouwe lul is bijzonder, niet alleen door zijn uiterlijk of formaat! Een 50 jarige man verras je echt met dit opblaasfiguur. Deze Abraham ouwe lul is misschien beetje apart, bijzonder en vreemd.. Maar goed je bent ook maar een keer jarig! Landelijk kan deze ouwe lul worden geleverd, dat kan met elke gewenste leeftijd.

Abraham pop "Ouwe lul" al bezet?

Staat de Abraham pop naar keuze reeds bezet? Dan adviseren wij je contact op te nemen via onze website, e-mail of whatsapp.. Dit kan nog wel eens betekenen dat wij middels wat verschuivingen je toch kunnen helpen aan deze Abraham pop.

Voor welke leeftijden kan ik deze Abraham pop huren?

Deze Ouwe lul is er in de leeftijd voor alle leeftijden. Hoe leuk is het om een dierbare te verrassen zoals je opa, vader of broer. Misschien wel voor een buurman of een goede vriend. De leeftijdsbutton is er voor elk getal dus wacht niet langer en reserveer hem!

Reserveren? Ook de volgende dag kan in veel gevallen!

Het is verstandig om online je reservering te plaatsen, ons systeem blokkeert direct de gewenste huurdatum. Je weet dus direct of hij beschikbaar is!

Wil je nu huren voor morgen of overmorgen? Op korte termijn huren is vaak ook mogelijk! Wegens verzendingen houden wij transportdagen aan. Lukt het reserveren niet via de site? E-mail ons dan of stuur een Whatsapp bericht naar Willemien!

Thuisbezorgd of Ophalen

Bij het reserveren heb jij keuze uit drietal opties, kies je voor bezorging dan zorgen wij dat deze Abraham lul op het gewenste adres komt. Meer lezen over hoe het werkt? Klik dan op Thuisbezorgd. Wil jij de pop ophalen? Dat kan, de pop kan de avond voor gebruik tussen 19.00 en 21.00uur opgehaald worden en dag na gebruik terugbrengen voor 14.00uur aan de Sikkel 59 in Hasselt (Overijssel).

Opzetten van deze Abraham Ouwe lul

Met de bijgeleverde opzetinstructie kan jij deze pop eenvoudig opblazen en vastzetten. De pop weegt niet meer dan 10 kg, en is goed te hanteren. De grondoppervlakte is ca 1 vierkante meter, je kunt een verlengsnoer gebruiken om stroom op de juiste plek te krijgen voor de blower. Hiervoor kun je een regulier stopcontact gebruiken. Deze pop kun je alleen opzetten, wellicht is met zijn tweeen wel zo gezellig!

nu al vanaf
€ 40 incl. btw

Thuisbezorging mogelijk.

Stap 1

Selecteer de leeftijd

Dit is het leeftijdsbordje dat bij de pop geleverd wordt.

Stap 2

Selecteer de datum

Selecteer de datum wanneer je de pop nodig hebt.

Stap 2

Levering of ophalen

Klik hier voor meer informatie over bezorgen en retourneren.

Zondagen

Retour brengen of inleveren bij PostNL punt is op zondag helaas niet mogelijk. Dit kan dan op Maandag, hiervoor betaald u geen extra kosten.

Inclusief

  • Blower
  • Leeftijdsbutton
  • Scheerlijnen
  • Grondpinnen
  • Opzetinstructie
  • Retourlabel (bij bezorging)