Brandweerman pop blikvanger

Laat de brandweer maar stralen, deze brandweerman trekt de aandacht wel naar zich toe! Huren als blikvanger voor een gelegenheid doe je eenvoudig online. V.a. 25 euro voor elke leeftijd!

Brandweerman pop blikvanger

Afmetingen 4,0m hoog
Materiaal PVC
Gewicht object ca. 14 kg
Gewicht blower 5,1 kg
Opzetten, afbreken ca. 10 a 15 minuten (1 persoon)
Te vervoeren in Personenauto

Abraham pop brandweer huren? Unieke brandweerman huren als opblaasfiguur!

Deze Abraham pop Brandweer is een mooie blikvanger van maar liefst 4 meter hoog! Niemand die er dus omheen kan. De Brandweer pop is dé pop voor een verjaardag van een brandweerman, of voor iemand die gek is van de brandweer. Door kleursamenstelling valt deze pop extra goed op, de Brandweer heeft een grote leeftijdsbutton op zijn tenue. Daarnaast houdt hij een brandslang vast!

Voor welke leeftijden kan ik deze Abraham pop huren?

Deze pop is er in de leeftijd voor alle leeftijden. Hoe leuk is het om een dierbare te verrassen zoals je opa, vader of broer. Misschien wel voor een buurman of een goede vriend. Ook voor een jubileum bij de brandweer is deze pop uitermate geschikt. De leeftijdsbutton is er voor elk getal dus wacht niet langer en reserveer hem!

Reserveren? Ook de volgende dag kan in veel gevallen!

Het is verstandig om online je reservering te plaatsen, ons systeem blokkeert direct de gewenste huurdatum. Je weet dus direct of hij beschikbaar is!

Wil je nu huren voor morgen of overmorgen? Op korte termijn huren is vaak ook mogelijk! Wegens verzendingen houden wij transportdagen aan. Lukt het reserveren niet via de site? E-mail ons dan of stuur een Whatsapp bericht naar Willemien!

Thuisbezorgd of Ophalen

Bij het reserveren heb jij keuze uit drietal opties, kies je voor bezorging dan zorgen wij dat deze Abraham Brandweer op het gewenste adres komt. Meer lezen over hoe het werkt? Klik dan op Thuisbezorgd. Wil jij de pop ophalen? Dat kan, de pop kan de avond voor gebruik tussen 19.00 en 21.00uur opgehaald worden en dag na gebruik terugbrengen voor 14.00uur aan de Sikkel 59 in Hasselt (Overijssel).

Opzetten van deze Abraham Brandweer

Met de bijgeleverde opzetinstructie kan jij deze pop eenvoudig opblazen en vastzetten. De pop weegt niet meer dan 14 kg, en is goed te hanteren. De grondoppervlakte is ca 1 vierkante meter, je kunt een verlengsnoer gebruiken om stroom op de juiste plek te krijgen voor de blower. Hiervoor kun je een regulier stopcontact gebruiken. Deze pop kun je alleen opzetten, wellicht is met zijn tweeen wel zo gezellig!

Abraham pop Brandweer

Deze unieke en zeer actuele abraham pop is zeer populair, deze kunt u huren voor elke leeftijd, pensioen of geslaagd!

nu al vanaf
€ 40 incl. btw

Thuisbezorging mogelijk.

Stap 1

Selecteer de leeftijd

Dit is het leeftijdsbordje dat bij de pop geleverd wordt.

Stap 2

Selecteer de datum

Selecteer de datum wanneer je de pop nodig hebt.

Stap 2

Levering of ophalen

Klik hier voor meer informatie over bezorgen en retourneren.

Zondagen

Retour brengen of inleveren bij PostNL punt is helaas niet mogelijk. Dit kan dan op Maandag, hiervoor betaald u geen extra kosten.

Inclusief

  • Blower
  • Leeftijdsbutton
  • Scheerlijnen
  • Grondpinnen
  • Opzetinstructie
  • Retourlabel (bij bezorging)