Sarah pop Verpleegkundige - Zuster

Sarah pop huren voor een zuster uit de zorg? Voor elke leeftijd, pensioen of geslaagd! Verras een zorgmedewerker door het huren van deze Sarah pop Verpleegkundige te huren!

Sarah pop Verpleegkundige - Zuster

Afmetingen 4,0 hoog
Materiaal PVC
Gewicht object ca. 14 kg
Gewicht blower 5,1 kg
Opzetten, afbreken ca. 10 a 15 min
Te vervoeren in Personenauto

Sarah pop Verpleegkundige / Zuster huren

Enorm belangrijk zijn onze zorgmedewerkers altijd geweest, nu kun je deze verpleegkundige, zuster of zorgmedewerker verrassen. Dit doe je met de Sarah pop verpleegkundige, deze enorm mooie en bovenal zichtbare verpleegkundige is er voor alle leeftijden! Welke patiënt wil niet geholpen worden door een prachtige zuster, deze Sarah pop verpleegkundige symboliseert de geweldige zorg. Met haar vrolijke uitstraling, perfecte outfit en uiteraard met haar medische instrumenten. Bij 123opblaasfiguur.nl kunt u de Sarah verpleegkundige huren voor elke leeftijd. Niet enkel voor Sarah van 50 jaar maar ook voor die verpleegkundige of zuster van 23 jaar.

Het is een verrassing die niet snel vergeten zal worden door de jarige zorgmedewerkster. Aan deze verpleegkundige Sarah pop kun je niet ongezien voorbij lopen. Ze laat hoofden keren, dat is nu juist het effect van een goede Sarah pop. Met een enorme spuit in haar handen laat ze zien dat het er toe doet, opvallend en tegelijkertijd vol zusterliefde! Uniek in wie ze zijn, zorgzaam zoals ze zijn maar net deze jarige zorgmedewerkster verdiend deze Sarah pop verpleegkundige!

De Sarah pop wordt compleet geleverd incl. blower, leeftijd button, scheerlijnen, haringen en opzet instructies. De pop is erg makkelijk en snel op te zetten. Opzetten is het makkelijkst met 2 personen. Alles zit in een tas en is eenvoudig te vervoeren in elke auto. De pop is gemaakt van hoogwaardig pvc-materiaal. Hierdoor komen de kleuren mooi tot uiting.

Voor welke leeftijden kan ik deze Sarah pop verpleegkundige huren?

Deze pop is voor alle leeftijden geschikt, zo kun je denken aan bijvoorbeeld 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70 en 75 jaar. Hoe leuk is het om een dierbare te verrassen zoals je oma, moeder of zus. Misschien wel voor een buurvrouw of een goede vriendin.

Reserveren? Ook de volgende dag kan in veel gevallen!

Het is verstandig om online je reservering te plaatsen, ons systeem blokkeert direct de gewenste huurdatum. Je weet dus direct of hij beschikbaar is!

Wil je nu huren voor morgen of overmorgen? Op korte termijn huren is vaak ook mogelijk! Wegens verzendingen houden wij transportdagen aan. Lukt het reserveren niet via de site? E-mail ons dan of stuur een Whatsapp bericht naar Willemien!

Thuisbezorgd of Ophalen

Bij het reserveren heb jij keuze uit drietal opties, kies je voor bezorging dan zorgen wij dat deze Sarah op het gewenste adres komt. Meer lezen over hoe het werkt? Klik dan op Thuisbezorgd. Wil jij de pop ophalen? Dat kan, de pop kan de avond voor gebruik tussen 19.00 en 21.00uur opgehaald worden en dag na gebruik terugbrengen voor 14.00uur aan de Sikkel 59 in Hasselt (Overijssel).

Opzetten van deze Sarah pop zuster / verpleegkundige

Met de bijgeleverde opzet instructie kan jij deze pop eenvoudig opblazen en vastzetten. De Sarah pop weegt niet meer dan 14 kg, en is goed te hanteren. De grondoppervlakte is ca 1 vierkante meter, je kunt een verlengsnoer gebruiken om stroom op de juiste plek te krijgen voor de blower. Hiervoor kun je een regulier stopcontact gebruiken. Deze pop kun je alleen opzetten, wellicht is met zijn tweeën wel zo gezellig! 


nu al vanaf
€ 39 incl. btw

Thuisbezorging mogelijk.

Stap 1

Selecteer de leeftijd

Dit is het leeftijdsbordje dat bij de pop geleverd wordt.

Stap 2

Selecteer de datum

Selecteer de datum wanneer je de pop nodig hebt.

Stap 2

Levering of ophalen

Klik hier voor meer informatie over bezorgen en retourneren.

Zondagen

Retour brengen of inleveren bij PostNL punt is helaas niet mogelijk. Dit kan dan op Maandag, hiervoor betaald u geen extra kosten.

Inclusief

  • Retourlabel (bij bezorging)
  • Opzetinstructie
  • Grondpinnen
  • Scheerlijnen
  • Leeftijdsbutton
  • Blower