Feestvarken

Gefeliciteerd, maak haar dag onvergetelijk met dit feestvarken. Ze zal jullie voor altijd herinneren! Mooi roze en erg opvallend!

Feestvarken

Afmetingen 1,7 x 1,7 x 3,50m (lxbxh)
Materiaal PVC
Gewicht object ca. 14 kg
Gewicht blower 5,1 kg
Opzetten, afbreken ca. 10 minuten (1 persoon)
Te vervoeren in Personenauto

Feestje bij het Feestvarken?

Met deze enorme blikvanger kun je elke jarige verrassen. Wie wil nou niet met een blikvanger worden verrast. Dit keer niet een Abraham of Sarah opblaasfiguur maar een echt Feestvarken. Laat iedereen zien dat de persoon welke op dat adres woont jarig is.

Dit Feestvarken kun je voor elke leeftijd inzetten, door de verwisselbare cijfers op de buik van het feestvarkentje. Het varken is daarom bij uitstek geschikt voor verjaardag van 30 jarige of zelfs kinderverjaardag van een 6 jarige!

Voor welke leeftijden kan ik dit Feestvarken huren?

Deze pop is er voor alle leeftijden! Selecteer bij het reserveren de leeftijd: Anders geef vervolgens bij opmerkingen de gewenste leeftijd aan!

Reserveren? Ook de volgende dag kan in veel gevallen!

Het is verstandig om online je reservering te plaatsen, ons systeem blokeert direct de gewenste huurdatum. Je weet dus direct of hij beschikbaar is!

Wil je nu huren voor morgen of overmorgen? Op korte termijn huren is vaak ook mogelijk! Wegens verzendingen houden wij transportdagen aan. Lukt het reserveren niet via de site? E-mail ons dan of stuur een Whatsapp bericht naar Willemien!

Thuisbezorgd of Ophalen

Bij het reserveren heb jij keuze uit drietal opties, kies je voor bezorging dan zorgen wij dat dit Feestvarken op het gewenste adres komt. Meer lezen over hoe het werkt? Klik dan op Thuisbezorgd. Wil jij de pop ophalen? Dat kan, de pop kan de avond voor gebruik tussen 19.00 en 21.00uur opgehaald worden en dag na gebruik terugbrengen voor 14.00uur aan de Sikkel 59 in Hasselt (Overijssel).

Opzetten van dit Feestvarken

Met de bijgeleverde opzet instructie kan jij deze pop eenvoudig opblazen en vastzetten. De pop weegt niet meer dan 14 kg, en is goed te hanteren. De grondoppervlakte is ca 2 vierkante meter, je kunt een verlengsnoer gebruiken om stroom op de juiste plek te krijgen voor de blower. Hiervoor kun je een regulier stopcontact gebruiken. Deze pop kun je alleen opzetten, wellicht is met zijn tweeen wel zo gezellig!

nu al vanaf
€ 39 incl. btw

Thuisbezorging mogelijk.

Stap 1

Selecteer de leeftijd

Dit is het leeftijdsbordje dat bij de pop geleverd wordt.

Stap 2

Selecteer de datum

Selecteer de datum wanneer je de pop nodig hebt.

Stap 2

Levering of ophalen

Klik hier voor meer informatie over bezorgen en retourneren.

Zondagen

Retour brengen of inleveren bij PostNL punt is helaas niet mogelijk. Dit kan dan op Maandag, hiervoor betaald u geen extra kosten.

Inclusief

  • Blower
  • Leeftijdsbutton
  • Scheerlijnen
  • Grondpinnen
  • Opzetinstructie
  • Retourlabel (bij bezorging)