Sarah pop Feest

Sarah pop huren voor 50 jarige dat kan! Deze Feestelijke Sarah is echter ook in te zetten voor andere leeftijden!

Sarah pop Feest

Afmetingen 4,0m hoog
Materiaal PVC
Gewicht object ca. 14 kg
Gewicht blower 5,1 kg
Opzetten, afbreken ca. 10 a 15 minuten (1 persoon)
Te vervoeren in Personenauto

Sarah Feest

Deze Sarah pop met thema Feest is een mooie blikvanger van maar liefst 4 meter hoog! Niemand die er dus omheen kan. De Sarah pop heeft een vrolijke uitstraling. Prachtige kleuren en is een ware blikvanger. Ze is een feestelijk type, geschikt dus voor een verjaardag. Ze staat er en houdt een wijnfles vast! Deze feestende Sarah pop is erg populair, het feestelijke thema maakt dat deze pop uitstekend past bij elke vrouw!

Het is een verrassing die niet snel vergeten zal worden door de jarige. De Sarah pop wordt compleet geleverd incl. blower, leeftijd button, scheerlijnen, haringen en opzet instructies. De pop is erg makkelijk en snel op te zetten. Opzetten is het makkelijkst met 2 personen. Alles zit in een tas en is eenvoudig te vervoeren in elke auto.

De pop is gemaakt van hoogwaardig pvc-materiaal. Hierdoor komen de kleuren mooi tot uiting.

Voor welke leeftijden kan ik deze Sarah pop huren?

Deze pop is voor alle leeftijden geschikt, zo kun je denken aan bijvoorbeeld 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70 en 75 jaar. Hoe leuk is het om een dierbare te verrassen zoals je oma, moeder of zus. Misschien wel voor een buurvrouw of een goede vriendin.

Reserveren? Ook de volgende dag kan in veel gevallen!

Het is verstandig om online je reservering te plaatsen, ons systeem blokkeert direct de gewenste huurdatum. Je weet dus direct of hij beschikbaar is!

Wil je nu huren voor morgen of overmorgen? Op korte termijn huren is vaak ook mogelijk! Wegens verzendingen houden wij transportdagen aan. Lukt het reserveren niet via de site? E-mail ons dan of stuur een Whatsapp bericht naar Willemien!

Thuisbezorgd of Ophalen

Bij het reserveren heb jij keuze uit drietal opties, kies je voor bezorging dan zorgen wij dat deze Sarah Feest op het gewenste adres komt. Meer lezen over hoe het werkt? Klik dan op Thuisbezorgd. Wil jij de pop ophalen? Dat kan, je kunt keuze maken uit ophalen en dezelfde dag retour-brengen of een dag eerder ophalen en dag na gebruik terugbrengen in Hasselt (Overijssel).

Opzetten van deze Sarah Feest

Met de bijgeleverde opzet instructie kan jij deze pop eenvoudig opblazen en vastzetten. De pop weegt niet meer dan 14 kg, en is goed te hanteren. De grondoppervlakte is ca 1 vierkante meter, je kunt een verlengsnoer gebruiken om stroom op de juiste plek te krijgen voor de blower. Hiervoor kun je een regulier stopcontact gebruiken. Deze pop kun je alleen opzetten, wellicht is met zijn tweeën wel zo gezellig!

nu al vanaf
€ 39 incl. btw

Thuisbezorging mogelijk.

Stap 1

Selecteer de leeftijd

Dit is het leeftijdsbordje dat bij de pop geleverd wordt.

Stap 2

Selecteer de datum

Selecteer de datum wanneer je de pop nodig hebt.

Stap 2

Levering of ophalen

Klik hier voor meer informatie over bezorgen en retourneren.

Zondagen

Retour brengen of inleveren bij PostNL punt is helaas niet mogelijk. Dit kan dan op Maandag, hiervoor betaald u geen extra kosten.

Inclusief

  • Blower
  • Leeftijdsbutton
  • Scheerlijnen
  • Grondpinnen
  • Opzetinstructie
  • Retourlabel (bij bezorging)