Bezorgen & retourneren

Abraham, Sarah of Blikvanger thuisbezorgd en gratis retoursturen! Het is allemaal mogelijk, als jij b.v. een abraham 50 jaar wil huren dan kun je deze laten bezorgen!


Opblaasfiguur laten bezorgen! Abraham, Sarah of Blikvanger

Het is mogelijk om 123opblaasfiguur gebruik te maken van verzenden optie. Je kunt eenvoudig online je Abraham/ Sarah/ Blikvanger reserveren en deze laten bezorgen. Het unieke aan 123opblaasfiguur is dat wij een vast tarief hanteren voor bezorging en retourneren.

Als klant betaal je standaard 69,00 euro en wij verzorgen de levering! Levert u het pakket met de retourlabel weer in bij een PostNL punt dan hoeft u ook niets te betalen! Het retourlabel is door ons ook al betaald!

Vast tarief, zonder verrassingen!

Kies de pop uit die jij wil huren

Kies een Abraham/Sarah of blikvanger! Er zijn meerdere thema’s te huren van elk model! En vul al de gegevens en klik op bestellen.

Jouw gegevens voor het huren van een opblaasfiguur

Vermeld al uw gegevens zodat wij de bestelling op juiste wijze kunnen organiseren. Vermeld bij uw bestelnotities belangrijke informatie. Vergeet onze algemene voorwaarden niet! Klik op Bestelling afronden!

Reservering online, betalen en wij regelen de verzending!

Online reserveren is voltooid, jij ziet direct of de betaling is gelukt. Nu is het afwachten, wij zorgen ervoor dat minimaal een (1) dag voor huurdatum de pop aanwezig is. Na het afleveren kunt gebruik gaan maken van uw opblaasfiguur, zet deze op de huurdatum op! Na de huurdatum kunt u het opblaasfiguur inleveren bij een PostNL punt. De retourlabel treft u in de verzendverpakking! 


Opzetten en afbreken? Lees hier meer over hoe dit werkt!


Wacht niet langer en bestel je favoriete opblaasfiguur!