Thuisbezorgd

Abraham, Sarah opblaasfiguur thuisbezorgd en gratis retour! Het is allemaal mogelijk, als jij b.v. een Abraham 50 jaar wil huren dan kun je deze laten bezorgen!

Opblaasfiguur laten bezorgen!

Het is mogelijk om bij 123opblaasfiguur gebruik te maken van de 'verzenden' optie. Je kunt eenvoudig online je AbrahamSarahBlikvanger reserveren en deze laten bezorgen. Het unieke aan 123opblaasfiguur is dat wij een vast tarief hanteren voor bezorging en retourneren. Wij verzenden de poppen meer dan ruim op tijd, helaas is het nooit 100% te garanderen, maar wij doen altijd ons uiterste best!

Als klant betaal je slechts €69,00 euro en wij zorgen dat de Abraham/Sarah wordt bezorgd! Kies uw locatie; thuis, bij de buren, op het werk of een PostNL pick-up point. Na gebruik biedt u de tas met de label hierop weer aan bij PostNL punt. Het retourlabel is reeds meegeleverd, deze plakt u op het pakket en levert deze weer in. Wij ontvangen het pakket weer op onze vestiging en hopen u snel weer te zien!

 Kies de pop uit die jij wil huren

Kies een Abraham ~ Sarah of blikvanger! Er zijn meerdere thema’s te huren van elk model! En vul al de gegevens en klik op bestellen.

 Jouw gegevens voor het huren van een opblaasfiguur

Vermeld al uw gegevens zodat wij de bestelling op juiste wijze kunnen organiseren. Vermeld bij uw bestelnotities belangrijke informatie. Vergeet onze algemene voorwaarden niet! Klik op Bestelling afronden!

 Reservering online, betalen en wij regelen de verzending!

Online reserveren is voltooid, jij ziet direct of de betaling is gelukt. Nu is het afwachten, wij zorgen ervoor dat minimaal een (1) dag voor huurdatum de pop aanwezig is. Na het afleveren kunt gebruik gaan maken van uw opblaasfiguur, zet deze op de huurdatum op! Na de huurdatum kunt u het opblaasfiguur inleveren bij een PostNL punt. De retourlabel treft u in de verzendverpakking! 


Opzetten en afbreken? Lees hier meer over hoe dit werkt!