Ophalen van uw opblaasfiguur

Abraham huren? Deze kunt u eenvoudig ophalen in Hasselt (overijssel)! Uiteraard geldt dit ook voor onze Sarah poppen en de blikvangers!

Opblaasfiguur Abraham, Sarah of Blikvanger ophalen

Het is zo eenvoudig, online alles regelen en dan uw opblaasfiguur naar keuze ophalen. Het huren van bijvoorbeeld een Abraham pop 50 jaar, dat is heel gebruikelijk. Deze kunt u online reserveren via onze website, klik op Abraham huren om vervolgens de gewenste pop te reserveren. Maak uw keuze voor wat betreft het ophalen.

De pop is eenvoudig te vervoeren, al onze poppen worden verpakt in een goed hanteerbare draagtas. Uiteraard past deze achterin uw auto en is hij goed te tillen.

Waar moet ik zijn voor het ophalen?

Na uw bestelling kunt u uw gereserveerde Abraham, Sarah of Blikvanger ophalen aan de Sikkel 59, 8061 ME Hasselt (overijssel). Heeft u gekozen voor 3 dagen, dan kunt u de pop de dag voor de gereserveerde datum ophalen en de dag na gebruik retourneren. Heeft u gekozen voor 1 dag huren, dan is het deze dag ophalen en retour. voor tijden zie hieronder.

Vanaf welk tijdstip kan ik het opblaasfiguur ophalen?

Ophalen geschied tussen 19.00 uur en 22.00 uur. Heeft u de pop voor 1 dag gehuurd dan is het ophalen vanaf 8.30 uur. Lukt dit niet? Neem dan altijd contact met ons op, er is altijd ruimte voor bespreken van mogelijkheden.

Hoelaat moet deze retour zijn?

Bij het huren van de pop voor 3 dagen, dan brengt u de pop voor uiterlijk 14.00 uur retour. Indien de pop gehuurd is voor een 1 dag, dan brengt u deze op dezelfde dag retour voor 22.30 uur.


Wat haal ik precies op?

Wij hebben de gereserveerde pop al ingepakt klaar staan, deze is voorzien van alle benodigdheden. Hierbij valt te denken aan de volgende zaken;

  • Opblaasfiguur
  • Blower
  • Haring(en)
  • Scheerlijnen
  • Leeftijdsbutton
  • Op/afbouw instructie

Kortom alles is inbegrepen voor een geslaagd feestje, wellicht bent u nog wel een verlengkabel nodig. Deze leveren wij niet standaard mee, deze toch huren? Bespreek dit dan bij het ophalen.

Hoe werkt het retourbrengen?

Na het gebruik kunt u de pop weer in de draagtas plaatsen, gebruik de afbouw instructie om schade te voorkomen. Tevens helpt deze om de pop op de juiste wijze passend in de tas te krijgen! Vervolgens brengt u de gehele inhoud zoals u deze heeft ontvangen weer retour naar de Sikkel 59, 8061 ME Hasselt (Overijssel).

Ophalen kun je doen als je woont in...

Hasselt, Zwolle, Hattem, Dalfsen, Kampen, Wijhe, Nieuwleusen, Dronten, Giethoorn, Wapenveld, Oldebroek, Ommen, Meppel, Steenwijk, 't Harde, Wezep, Olst, Genemuiden, Zwartewaterland, Heerde, Vaassen, Veessen, Epe, Oene, Balkbrug, Dedemsvaart, Heino, Raalte, Lemelerveld, Vilsteren, Oudleusen, Zwartsluis, Epe, Rouveen, Staphorst, Elburg, Dronten, Den Nul en nog veel meer plaatsen... Liever bezorgd? Slechts 69,- euro!