Sarah huren!

Hoera er komt een verjaardag aan! Sarah pop huren voor alle leeftijden! Kies voor een Sarah pop welke past bij de jarige. De opblaasbare Sarah kun je huren voor alle leeftijden bijvoorbeeld 18, 25, 30 of 75 jaar. Huren van een Sarah pop is eenvoudig, kom hem ophalen in Hasselt (Overijssel) of laat hem thuisbezorgen!

Hoeveel weegt een Sarah pop?

Je kent het wel, de gesprekken over de verjaardag van je vader, buurman of kameraad lopen uit de hand. De wildste ideen gaan over tafel, hoe jullie hem eens gaan ‘verrassen’. Uiteraard is de Sarah pop (geschikt voor diverse leeftijden) een super goed idee! 

Maar dan zegt iemand “die dingen zijn zwaar!”, wat ons betreft kun je voor die persoon het beste een sportschool abonnement cadeau geven als hij jarig is!

De Sarah pop weegt niet heel veel, je kunt deze door de transporttas goed dragen. De poppen zelf wegen tussen de 14 en 18 kg. Daar komt dan nog een blower bij van 5.1 kg! Kortom eenvoudig te tillen, wij verzenden ze zelfs dus meer dan 30 kg zal het nooit zijn!

Je kunt ook de pop ophalen, dan kun je hem eenvoudig in de auto plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de pop opgerold meegegeven wordt wat maakt dat hij nog beter te hanteren is!

Kies nu je favoriete Sarah pop!


Hoeveel tijd kost het opblazen van een Sarah pop?

Sarah pop uitgezocht, en nu wil je graag weten hoeveel werk je er mee hebt. Wij snappen dat je goed geinformeerd wil zijn, dus lees gerust verder over hoe lang duurt het opblazen van een Sarah pop. Als je een Sarah pop gaat opblazen betekend dit dat je al enkele stappen hebt doorlopen.

Het uitrollen van de Sarah pop, blower aansluiten en button met klittenband bevestigen. Hierna zet je de blower aan, binnen ca. 1 a 2 minuten is de grote Sarah pop volledig opgeblazen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan het zijn dat je de rits bent vergeten!

Kortom het opblazen van een Sarah pop is eenvoudig, je bent totaal circa 10 minuten kwijt voor het opzetten van een Sarah pop! Je kunt dit alleen doen, maar extra handjes zijn nooit verkeerd. En daarnaast is dit vaak ook gezelliger! 

Opblaasfiguur laten bezorgen! Abraham, Sarah of Blikvanger

Het is mogelijk om 123opblaasfiguur gebruik te maken van verzenden optie. Je kunt eenvoudig online je AbrahamSarahBlikvanger reserveren en deze laten bezorgen. Het unieke aan 123opblaasfiguur is dat wij een vast tarief hanteren voor bezorging en retourneren.

Als klant betaal je standaard 69,00 euro en wij verzorgen de levering! Levert u het pakket met de retourlabel weer in bij een PostNL punt dan hoeft u ook niets te betalen! Het retourlabel is door ons ook al betaald!

Vast tarief, zonder verrassingen!

Kies de pop uit die jij wil huren

Kies een Abraham/Sarah of blikvanger! Er zijn meerdere thema’s te huren van elk model! En vul al de gegevens en klik op bestellen.

Jouw gegevens voor het huren van een opblaasfiguur

Vermeld al uw gegevens zodat wij de bestelling op juiste wijze kunnen organiseren. Vermeld bij uw bestelnotities belangrijke informatie. Vergeet onze algemene voorwaarden niet! Klik op Bestelling afronden!

Reservering online, betalen en wij regelen de verzending!

Online reserveren is voltooid, jij ziet direct of de betaling is gelukt. Nu is het afwachten, wij zorgen ervoor dat minimaal een (1) dag voor huurdatum de pop aanwezig is. Na het afleveren kunt gebruik gaan maken van uw opblaasfiguur, zet deze op de huurdatum op! Na de huurdatum kunt u het opblaasfiguur inleveren bij een PostNL punt. De retourlabel treft u in de verzendverpakking! 


Opzetten en afbreken? Lees hier meer over hoe dit werkt!


Wacht niet langer en bestel je favoriete opblaasfiguur!