Sarah huren!

Hoera er komt een verjaardag aan! Sarah pop huren voor alle leeftijden! Kies voor een Sarah pop welke past bij de jarige. De opblaasbare Sarah kun je huren voor alle leeftijden bijvoorbeeld 18, 25, 30 of 75 jaar. Huren van een Sarah pop is eenvoudig, kom hem ophalen in Hasselt (Overijssel) of laat hem thuisbezorgen!

123opblaasfiguur.nl

Kies een Sarah pop huren

Let op! Staat uw pop op gereserveerd?

Het kan voorkomen dat u uw pop wilt reserveren, maar dat de opblaasfiguur al op gereserveerd staat. Vraag dan naar de mogelijkheden via de mail, app of bel eventjes. Dit heeft te maken met verzendingen die worden gedaan. Het kan dus zijn dat de pop dus wel beschikbaar is maar op gereserveerd staat!!

Sarah pop huren

Wil jij een jarige verrassen, doe je dat voor je moeder, zus of collega? Een Sarah opblaaspop 50 jaar is dan uiteraard erg leuk! Je zoekt naar een passende verrassing voor "Sarah 50", dan kun je denken aan vlaggen, ballonnen of... aan de leukste opblaaspop geschikt voor de jarige.

Wij van 123opblaasfiguur.nl helpen je graag verder met het uitkiezen van je Sarah opblaaspop, reeds beschikken wij over diverse opblaaspoppen. Het is belangrijk om een passende Sarah uit te zoeken. Dit kan een gelijkende pop zijn of een tegenstelling! Als je jarig bent kun je een verrassing verwachten, waarom doe je het dan ook niet gelijk groots. Onze Sarah poppen zijn circa 4 meter hoog! Toch liever een Abraham pop huren?

Sarah pop thuisbezorgd

Het is bij ons mogelijk om te kiezen voor Thuisbezorging, dat betekend heel eenvoudig dat wij zorgen dat je het complete pakket thuisbezorgd krijgt. Dit doen wij via transporteur, je ontvangt het pakket ruim (minimaal 1 dag) voortijd. Waarom? Wij willen dat je de tijd hebt om het een echte verrassing te laten zijn. De opblaaspop wordt door ons verpakket in een transporttas, alle benodigheden zitten erin!

Bezorging gaat heel eenvoudig, daarnaast betaal je bij ons een vasttarief. Je krijgt geen rekening achteraf, altijd al gedacht aan deze mogelijkheid? Maar zit je te denken over mogelijkheden? Dan kun je altijd contact opnemen, wij bespreken de mogelijkheden voor verzending. Je kunt namelijk ook kiezen voor PostNL servicepunt, adres van familielid of buurman. Zo kun je zorgen dat het een ware verrassing blijft voor bijvoorbeeld je partner. Alles is online te regelen via 123opblaasfiguur.nl!

Kies je voor thuisbezorgd, dan zit het retourlabel er ook direct bij. Je betaald dus geen extra kosten, bezorging en retour is bij de prijs inbegrepen!

Schone en mooie opblaaspop

Het is niet dat de Sarah pop altijd schoon terugkomt, dat geeft ook helemaal niet. Wij zorgen namelijk erg goed voor onze opblaaspoppen, deze worden altijd gecontroleerd door ons. Naast het reinigen, stofzuigen en afnemen van de opblaaspop en blower zorgen wij voor mooie onderhouden poppen. De Sarah pop welke je gaat huren, is altijd schoon!

Hoeveel weegt een Sarah pop?

Je kent het wel, de gesprekken die je krijgt over de verjaardag van je moeder, buurvrouw, zus of vriendin lopen uit de hand. De wildste ideen gaan over tafel, hoe jullie haar eens gaan ‘verrassen’. Uiteraard is de Sarah pop (geschikt voor alle leeftijden) een super goed idee! Maar dan zegt iemand “die dingen zijn zwaar!”, wat ons betreft kun je voor die persoon het beste een sportschool abonnement cadeau geven als hij jarig is!

De Sarah pop weegt niet heel veel, je kunt deze door de transporttas goed dragen. De poppen zelf wegen tussen de 14 en 18 kg. Daar komt dan nog een blower bij van 5.1 kg! Kortom eenvoudig te tillen, wij verzenden ze zelfs dus meer dan 30 kg zal het nooit zijn!

Je kunt de pop ook ophalen, hij past heel eenvoudig in de auto. Wij zorgen ervoor dat de pop opgerold meegegeven wordt, wat maakt dat hij nog beter te hanteren is!

Kies nu je favoriete Sarah pop!

Hoeveel tijd kost het opblazen van een Sarah pop?

Sarah pop uitgezocht! Nu wil je graag weten hoeveel werk je er mee hebt. Wij snappen dat je goed geïnformeerd wil zijn, dus lees gerust verder over "hoe lang duurt het opblazen van een Sarah pop". Als je een Sarah pop gaat opblazen betekend dit dat je al enkele stappen hebt doorlopen.

Je begint met het uitrollen van de Sarah pop, dan sluit je de blower aan de luchtslang en dan kun je de leeftijdsbutton met klittenband bevestigen. Hierna zet je de blower aan en sluit je de rits aan de achterkant. Binnen ca. 1 a 2 minuten is de grote Sarah pop volledig opgeblazen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan het zijn dat je de rits bent vergeten! Vergeet niet de pop vast te zetten met de bevestigde scheerlijnen.

Kortom het opblazen van een Sarah pop is eenvoudig, je bent totaal circa 10 minuten kwijt voor het opzetten van een Sarah pop! Je kunt dit alleen doen, maar extra handjes zijn nooit verkeerd. En daarnaast is dit vaak ook gezelliger! 

Opblaasfiguur laten bezorgen! Abraham, Sarah of Blikvanger

Het is mogelijk om bij 123opblaasfiguur gebruik te maken van de optie verzenden. Je kunt eenvoudig online je AbrahamSarahBlikvanger reserveren en deze laten bezorgen. Het unieke aan 123opblaasfiguur is dat wij een vast tarief hanteren voor bezorging en retourneren.

Als klant betaal je standaard 69,00 euro en wij verzorgen de levering! Levert u het pakket met de retourlabel weer in bij een PostNL punt dan hoeft u ook niets te betalen! Het retourlabel is door ons ook al betaald!

Vast tarief, zonder verrassingen!

Kies de pop uit die jij wil huren

Kies een Abraham/Sarah of blikvanger! Er zijn meerdere thema’s te huren van elk model! Vul al de gegevens en klik op bestellen.

Jouw gegevens voor het huren van een opblaasfiguur

Vermeld al uw gegevens zodat wij de bestelling op juiste wijze kunnen organiseren. Vermeld bij uw bestelnotities belangrijke informatie. Vergeet onze algemene voorwaarden niet! Klik op Bestelling afronden!

Reservering online, betalen en wij regelen de verzending!

Online reserveren is voltooid, u ziet direct of de betaling is gelukt. Nu is het afwachten, wij zorgen ervoor dat minimaal een (1) dag voor huurdatum de pop aanwezig is. Na het afleveren kunt u gebruik gaan maken van uw opblaasfiguur, zet deze op de huurdatum op! Na de huurdatum kunt u het opblaasfiguur inleveren bij een PostNL punt. De retourlabel treft u in de verzendverpakking! 

Opzetten en afbreken? Lees hier meer over hoe dit werkt!


Wacht niet langer en bestel je favoriete opblaasfiguur!