Abraham huren!

Gefeliciteerd, kies je Abraham opblaaspop om te huren! Kies voor Abraham pop 50 jaar. Abraham poppen huren doe je voor alle leeftijden bijvoorbeeld 18, 25, 30 of 75 jaar. Huren van een Abraham pop is eenvoudig, kom hem ophalen in Hasselt (Overijssel) of laat hem thuisbezorgen!

Let op! Staat uw pop op gereserveerd?

Het kan voorkomen dat u uw pop wilt reserveren, maar dat de opblaasfiguur al op gereserveerd staat. Vraag dan naar de mogelijkheden via de mail, app of bel eventjes. Dit heeft te maken met verzendingen die worden gedaan. Het kan dus zijn dat de pop dus wel beschikbaar is maar op gereserveerd staat!!

Abraham opblaaspop 50jaar man

Verjaardag vieren voor 50 jaar man? Het wordt alleen maar leuker als hij als man 50 jaar wordt. Dit is een uitgelezen kans om zijn verjaardag te vieren ook in coronatijd. Met de mooiste feestversieringen 50jaar fleur je binnen in de kamer enorm op, de visite die de verjaardag vieren vinden het vast geweldig. Maar dan ga je denken, hij wordt maar een keer 50 jaar. Een spandoek Abraham maken, een van je verjaardag ideeen. Hoera 50 jaar, maar dan 3x toeteren? Nee, je wil het nog specialer maken! Een opblaasbare piemel dat is leuk, een opblaas piemel is echt opvallender. Vindt jij hem een ouwe lul of zoek je toch iets anders wat opvalt? Een 50 jarig man, verdient een feestje en dat zorgt dat jij gekke poppen nodig bent.

Opblaasfiguren zijn echt van allertijden, er zijn veel verschillende soorten beschikbaar. Kijk welke past bij de 50 jarige en bestel hem online.

Abraham opblaaspop andere leeftijden

In het verleden was het echt 50jaar welke de opblaasfiguren geschikt voor waren. Tegen woordig is elke leeftijd beschikbaar, het is dus ook mogelijk om een 25 jarige man te verrassen. Ook de pop 40 jaar is er, de opblaaspop 30 jaar het maakt niet uit. Kortom een echte oude lul verdient een opblaaspop. De opblaaspop 70 jaar wordt ook regelmatig verzocht, wij zorgen dan dat de juiste leeftijd meegeleverd wordt. De opblaaspop 30 jaar is ook echt een opkomende, erg leuk en net even wat anders dan hij zal verwachten! De 25 jaar opblaaspop noemen we ook wel de halve abraham, een spandoek tekst 25 jaar kun je zelf verzinnen maar wedden dat hij niet had verzonnen dat hij een echte opblaaspop in de tuin zou hebben staan? Abraham huren doe je dus ook voor andere leeftijden!

Abraham maken

Tuurlijk kun je ook zelf een pop maken, dit is altijd leuk om erbij te doen! Het hoeft niet heel moeilijk te zijn, je kunt een pop vullen met stro, hooi of oude kranten. Door beetje te proppen, kneden en schuiven kun je er wel model in krijgen. Dit is het lastigste gedeelte van het maken van de abraham pop, nu komt het aankleden met kleding. Schoenen kun je ook aantrekken. Eigenlijk ben je dan klaar, het maken is niet duur. Het is daarom leuk om erbij te doen, echt opvallen doe je toch echt met grote opblaaspop van 4 meter hoog.

Hoeveel tijd kost het opblazen van een Abraham pop?

Abraham opblaaspop uitgezocht, en nu wil je graag weten hoeveel werk je er mee hebt. Wij snappen dat je goed geïnformeerd wil zijn, dus lees gerust verder over "hoe lang duurt het opblazen van een Abraham pop". Als je een Abraham pop gaat opblazen betekend dit dat je al enkele stappen hebt doorlopen.

Je begint met het uitrollen van de Abraham pop, dan sluit je de blower aan de luchtslang en dan kun je de leeftijdsbutton met klittenband bevestigen. Hierna zet je de blower aan en sluit je de rits aan de achterkant. Binnen ca. 1 a 2 minuten is de grote Sarah pop volledig opgeblazen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan het zijn dat je de rits bent vergeten! Vergeet niet de pop vast te zetten met de bevestigde scheerlijnen.

Kortom het opblazen van een Abraham pop is eenvoudig, je bent totaal circa 10 minuten kwijt voor het opzetten van een Abraham pop! Je kunt dit alleen doen, maar extra handjes zijn nooit verkeerd. En daarnaast is dit vaak ook gezelliger! 

Kies nu je favoriete Abraham pop

Hoe zet ik mijn Abraham - Sarah - Blikvanger op?

Haal het opblaasfiguur uit de tas, en rol deze uit.

Knoop de luchtslang van het opblaasfiguur aan de blower, en zet de blower aan.

Help het opblaasfiguur omhoog, bevestig de scheerlijnen stevig middels de haringen.

Afbouwen van mijn Abraham - Sarah - Blikvanger hoe doe ik dat?

Een (1) persoon houd het opblaasfiguur vast en de ander maak de scheerlijnen los, daarna zet deze de blower uit. Maak de rits open, en laat het opblaasfiguur op een veilige en schone plek neerkomen. 

Verwijder de blower/luchtslang en vouw de zijkanten naar binnen. Verwijder de leeftijdsbutton, rol hierna het opblaasfiguur op.

Doe alles in de transporttas;

Hoe zet ik een opblaasbare Abraham pop vast?

Begrijpelijk, je laat de verjaardag van je partner, vader, broer of collega niet voorbij gaan! Een grote Abraham pop huren is een perfecte manier om deze jarige zijn verjaardag niet te laten vergeten. De pop die je gaat huren voor de bijvoorbeeld 50 jarige Abraham moet wel stevig en veilig worden vastgezet. Hoe jij dit het beste kan doen, en welke mogelijkheden er zijn lees je hier!

Gebruik de haringen/grondpennen

Het huren van een Abraham pop doe je bij 123opblaasfiguur.nl omdat je wordt ontzorgd. Wanneer je een pop gaat huren ontvang je een compleet pakket. Meegeleverd zijn dus ook de haringen/grondpennen. Deze kun je gebruiken voor het vastzetten van de scheerlijnen. Het is een beetje als kamperen, waarbij je de tent moet afschoren met scheerlijn. Dit zelfde doe je nu ook maar dan met een Abraham pop van 4 meter hoog!

Bevestigen in de grond is lastig, kan ik hem elders bevestigen?

In enkele gevallen is het niet mogelijk om de pop met de vier (4) scheerlijnen deugdelijk in de grond te bevestigen. Wees niet getreurd, bekijk de omgeving en kijk of je de dichtstbijzijnde boom, schutting of hekwerk kunt gebruiken. Zorg er wel voor dat het stevige zaken zijn waaraan je hem bevestigd. Een fiets welke in de buurt staat gaat de pop niet op zijn plaats houden! Ook raden wij het af om de plastic regenpijpen te gebruiken. Als deze al wat ouder zijn, kan het voorkomen dat door de wind de pop teveel druk geeft op deze.

Het waait wel, kan ik de pop ook aan de grondbevestigen?

Ja, de pop kan wel wat hebben. De wind is (tot windkracht 5) geen probleem, mocht je twijfelen kun je de pop vastzetten met de lussen aan de voeten. Dit voorkomt dat de Abraham pop onderuit getrokken kan worden.

Weet je genoeg en wil je een Abraham huren? Klik hier!