Home

Abraham, Sarah of Blikvanger huren? Kies een Abraham pop voor een 50 jarige man! Een Sarah voor 30 jarige vrouw?! Voor elke leeftijd / Online huren / Landelijke levering / Betaalbaar. Reserveer eenvoudig online, vragen kun je via Whatsapp stellen!

Abraham pop huren - Sarah pop huren


Huren van een uniek en passend opblaasfiguur voor een 50 jarige Abraham of 50 jarige Sarah, doe je eenvoudig via 123opblaasfiguur.nl. Wij beschikken over diverse opblaasfiguren voor een jarige, bijna voor elke leeftijd wel een geschikte pop. Kies je favoriete Abraham pop voor een jarige, of kies de leukste Sarah pop voor je buurvrouw. Ben je opzoek naar echte blikvanger voor kinderverjaardag? Kijk dan bij onze blikvangers.

Thuisbezorgd of ophalen?


Het is mogelijk om je Abraham, Sarah of Blikvanger te laten bezorgen. Wij leveren landelijk onze opblaasfiguren op het gewenste adres. Dit alles kunt u doen voor slechts 69,- euro! Het laten bezorgen scheelt veel tijd, deze tijd kun je gebruiken voor andere voorbereidingen. Een Abraham / Sarah pop kun je ook ophalen!

Eenvoudig je Abraham pop huren -Sarah pop huren en opzetten


Het klinkt soms zo ingewikkeld, maar dat is absoluut niet waar! Het is heel simpel en eenvoudig om een Abraham / Sarah / Blikvanger op te zetten. Met onze Opzet instructie en Afbouw instructie (welke ook meegeleverd wordt), is het heel eenvoudig. In slechts enkele stappen staat er een ca. 4 meter hoge opblaaspop! Door het volgen van de stappen heb jij hem alleen of wellicht met zijn tweeën opgezet!

Hoe groot is een opblaasbare Abraham pop / Sarah pop?


Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het huren van een Abraham pop, de jarige staat heel wat te wachten! Abraham poppen zijn er in veel verschillende soorten en maten! Het formaat is erg belangrijk…


Hoe hoog zijn de Abraham poppen?


De abraham poppen die te huren zijn via 123opblaasfiguur zijn doorgaans 4 meter hoog. Er zijn uitzondering, echt kun je alle specifieke informatie vinden bij de desbetreffende pop op onze website. Lees meer over de specificaties van bijvoorbeeld Abraham Brandweer.


Past de Abraham pop ook binnen?


Een abraham pop van 4 meter kan in sommige gevallen binnen staan. Als je een abraham pop gaat huren is het belangrijk om te weten waar je hem wil plaatsen. Er zijn voorbeelden waarbij onze poppen staan in bedrijfsruimte, lobby of entree ruimtes.


Is de hoogte belangrijk voor een Abraham pop?


Als je een abraham pop wil huren, wil je dat deze opvalt. 123opblaasfiguur heeft wel overwogen gekozen om de Abraham poppen van maximaal 4 meter hoog te leveren. De reden hiervoor is dat wij willen dat jij als klant de pop goed kan hanteren. Tevens speelt er mee dat deze pop door zijn formaat goed opvalt en je voldoende aandacht krijgt van passerende mensen.


Zijn er poppen groter dan 4 meter verkrijgbaar?


Ja, die zijn er! Tot maarliefst 6 meter zijn er enkele verkrijgbaar. Echter door het formaat is het wel oppassen met het opzetten. De kans op beschadigingen zijn aanzienlijk groter, ook de weersinvloeden hebben grotere impact op dergelijke grote poppen. 

Reserveer snel je grote abraham pop of Sarah pop klik hier!

Hoeveel weegt een Abraham pop - Sarah pop?


Je kent het wel, de gesprekken over de verjaardag van je vader, buurman of kameraad lopen uit de hand. De wildste ideeën gaan over tafel, hoe jullie hem eens gaan ‘verrassen’. Uiteraard is de Abraham pop (geschikt voor alle leeftijden) een super goed idee!

Maar dan zegt iemand “die dingen zijn zwaar!”, wat ons betreft kun je voor die persoon het beste een sportschool abonnement cadeau geven als hij jarig is!

De Abraham pop of Sarah pop weegt niet heel veel, je kunt deze door de transport tas goed dragen. De poppen zelf wegen tussen de 14 en 18 kg. Daar komt dan nog een blower bij van 5.1 kg! Kortom eenvoudig te tillen, wij verzenden ze zelfs dus meer dan 30 kg zal het nooit zijn!

Je kunt ook de pop ophalen, dan kun je hem eenvoudig in de auto plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de pop opgerold meegegeven wordt wat maakt dat hij nog beter te hanteren is!Kies hier je favoriete Abraham pop! Klik hier om een Sarah pop te huren!Hoe zet ik een opblaasbare Abraham pop of Sarah pop vast?


Begrijpelijk je laat de verjaardag niet voorbij gaan! Een grote abraham pop huren is een perfecte manier om deze jarige zijn verjaardag niet te laten vergeten. De pop die je gaat huren voor de bijvoorbeeld 50 jarige abraham moet wel stevig en veilig worden vastgezet. Hoe jij dit het beste kan doen, en welke mogelijkheden er zijn lees je hier!


Gebruik de haringen/grondpennen


Het huren van een Abraham pop doe je bij 123opblaasfiguur.nl omdat je wordt ontzorgd. Wanneer je een pop gaat huren ontvang je een compleet pakket. Meegeleverd zijn dus ook de haringen/grondpennen. Deze kun je gebruiken voor het vastzetten van de scheerlijnen. Het is een beetje als kamperen, waarbij je de tent moet afschoren met scheerlijn. Dit zelfde doe je nu ook maar dan met een abraham pop van 4 meter hoog!Bevestigen in de grond is lastig, kan ik hem elders bevestigen?


In enkele gevallen is het niet mogelijk om de pop met de vier (4) scheerlijnen deugdelijk in de grond te bevestigen. Wees niet getreurd, bekijk de omgeving en kijk of je de dichtstbijzijnde boom, schutting of hekwerk kunt gebruiken. Zorg er wel voor dat het stevige zaken zijn waaraan je hem bevestigd. Een fiets welke in de buurt staat gaat de pop niet op zijn plaats houden! Ook raden wij het af om de plastic regenpijpen te gebruiken. Als deze al wat ouder zijn, kan het voorkomen dat door de wind de pop teveel druk geeft op deze.


Het waait wel, kan ik de pop ook aan de grond bevestigen?


Ja, de Abraham pop of Sarah pop kan wel wat hebben. De wind is (tot windkracht 5) geen probleem, mocht je twijfelen kun je de pop vastzetten met de lussen aan de voeten. Dit voorkomt dat de abraham pop onderuit getrokken kan worden.

Weet je genoeg en wil je een abraham pop huren? Klik hier!