Abraham pop Klusser

Abraham pop klusser, monteur, loodgieter of bouwvakker huren? Dat kan, deze pop is voor elke leeftijd dus niet alleen voor de Abraham 50 jaar maar voor Elke Leeftijd is deze pop inzetbaar!

Abraham pop Klusser

Afmetingen 4,0m hoog
Materiaal PVC
Gewicht object ca. 16 kg
Gewicht blower 5,1 kg
Opzetten,afbreken ca. 5 a 10 min (1 persoon)
Te vervoeren in Personenauto

Abraham pop klusser huren? Unieke klusser, bouwvakker of monteur huren als opblaasfiguur!

Deze Abraham pop Klusser is veelzijdig, hij is in te zetten voor loodgieters, monteurs, bouwvakker of echte thuis klusser. Met deze mooie unieke blikvanger van maar liefst 4 meter hoog is de verrassing compleet. Niemand die er dus omheen kan. De klusser pop is dé pop voor een verjaardag van een handige man, of voor iemand die gek is van de klussen, sleutelen, etc. De Abraham pop is uniek in zijn soort, de kwaliteit van pvc met mooie sprekende kleuren!

Voor welke leeftijden kan ik deze Abraham pop huren?

De Abraham Klusser is geschikt voor elke leeftijd of getal! Bij de leeftijden kun je denken aan 30, 40, 50, 60, 65, 70 en 75 jaar. De verrassing is dus voor iedereen mogelijk, op het moment of leeftijd welke ze het niet verwachten! Hoe leuk is het om een dierbare te verrassen zoals je opa, vader of broer. Misschien wel voor een buurman of een goede vriend. Ook beschikken wij over de buttons "Pensioen" en "Geslaagd". Is jouw zoon gelsaagd voor zijn opleiding tot timmerman of monteur? Hoe tof is het om een mega grote pop in de tuin te zetten, zodat niemand meer om dit heugelijke feit heen kan. Ditzelfde verhaal geldt natuurlijk ook voor een vader of collega die met pensioen gaat. Toch fijn om iemand extra in het zonnetje te kunnen zetten op deze manier.

Reserveren? Ook de volgende dag kan in veel gevallen!

Het is verstandig om online je reservering te plaatsen, ons systeem blokkeert direct de gewenste huurdatum. Je weet dus direct of hij beschikbaar is!

Wil je nu huren voor morgen of overmorgen? Op korte termijn huren is vaak ook mogelijk! Wegens verzendingen houden wij transportdagen aan. Lukt het reserveren niet via de site? E-mail ons dan of stuur een Whatsapp bericht naar Willemien! Wij helpen graag!

Thuisbezorgd of Ophalen

Bij het reserveren heb jij keuze uit drietal opties, kies je voor bezorging dan zorgen wij dat deze Abraham Klusser op het gewenste adres komt. Meer lezen over hoe het werkt? Klik dan op Thuisbezorgd. Wil jij de abraham pop ophalen? Dat kan, de pop kan de avond voor gebruik tussen 19.00 en 21.00uur opgehaald worden en dag na gebruik terugbrengen voor 14.00uur aan de Sikkel 59 in Hasselt (Overijssel).

Opzetten van deze Abraham Klusser

Met de bijgeleverde opzet instructie kan jij deze pop eenvoudig opblazen en vastzetten. De pop weegt niet meer dan 16 kg, en is goed te hanteren. De grondoppervlakte is ca 1 vierkante meter, je kunt een verlengsnoer gebruiken om stroom op de juiste plek te krijgen voor de blower. Hiervoor kun je een regulier stopcontact gebruiken. Deze pop kun je alleen opzetten, wellicht is met zijn tweeën wel zo gezellig!

nu al vanaf
€ 39 incl. btw

Thuisbezorging mogelijk.

Stap 1

Selecteer de leeftijd

Dit is het leeftijdsbordje dat bij de pop geleverd wordt.

Stap 2

Selecteer de datum

Selecteer de datum wanneer je de pop nodig hebt.

Stap 2

Levering of ophalen

Klik hier voor meer informatie over bezorgen en retourneren.

Zondagen

Retour brengen of inleveren bij PostNL punt is helaas niet mogelijk. Dit kan dan op Maandag, hiervoor betaald u geen extra kosten.

Inclusief

  • Retourlabel (bij bezorging)
  • Opzetinstructie
  • Grondpinnen
  • Scheerlijnen
  • Leeftijdsbutton
  • Blower