Sarah pop Cocktail

Sarah pop Cocktail huren voor de jarige? Deze nieuwe opblaaspop is er niet alleen voor 50-jarige, maar geschikt voor alle leeftijden! Ook voor Geslaagd of Pensioen! Deze Sarah Cocktail maakt de dag onvergetelijk en mag eigenlijk niet ontbreken op een leuk feestje!!

Sarah pop Cocktail

Afmetingen 3,8 meter hoog
Materiaal PVC
Gewicht object ca. 14 kg
Gewicht blower 5,1 kg
Opzetten, afbreken ca. 10 a 15 minuten (1 persoon)
Transport Personenauto of verzending

Deze Sarah Cocktail is graag in voor en feestje. Zoals je kunt zien op de afbeelding zit de Sarah in een groot cocktailglas, dus deze Sarah houd wel van een drankje. De kleuren komen mooi tot uiting doordat de pop gemaakt is van PVC. Verder is deze Sarah voorzien van een rietje aan de voorkant, en aan de achterkant een partje citroen.

Het is een vrolijke verschijning, waardoor ze een party helemaal af compleet maakt. Niet alleen voor de 50-jarigen, maar voor alle leeftijden geschikt. Heb jij nou een lieve, leuke vriendin, moeder, zus of buurvrouw die ook wel van een party houdt? Dan is deze opvallende verschijning een leuke toevoeging.

Sarah Cocktail huren bij 123opblaasfiguur.nl is een veilige en voornamelijk leuke keuze! Niet alleen zijn wij zeer voordelig, maar beschikken ook over de nieuwste en leukste Sarah poppen. Er zijn mogelijkheden om de pop op te halen maar ook verzenden wij de poppen naar het gewenste adres. Kortom je kunt alle kanten op en dat doe je dan nog eens voordelig ook nog!

Het is een verrassing die niet snel vergeten zal worden door de jarige! De Sarah pop wordt compleet geleverd incl. blower, leeftijd button, scheerlijnen, haringen en opzet instructies. De pop is erg makkelijk en snel op te zetten. Opzetten is het makkelijkst met 2 personen. Alles zit in een tas en is eenvoudig te vervoeren in elke auto, of laat hem verzenden door ons!

Voor welke leeftijden kan ik deze Sarah pop Cocktail huren?

Deze pop is voor alle leeftijden geschikt, zo kun je denken aan bijvoorbeeld 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70 en 75 jaar.  Maar de Sarah kan ook heel goed gebruikt worden voor andere doeleinden, denk bijvoorbeeld aan 'geslaagd', "pensioen", 'open dag' of 'iemand een hart onder de riem steken'. Hoe leuk is het om een dierbare te verrassen zoals je oma, moeder of zus. Misschien wel voor een buurvrouw, collega of een goede vriendin.

Reserveren? Ook de volgende dag kan in veel gevallen!

Het is verstandig om online je reservering te plaatsen, ons systeem blokkeert direct de gewenste huurdatum. Je weet dus direct of hij beschikbaar is!

Wil je nu huren voor morgen of overmorgen? Op korte termijn huren is vaak ook mogelijk! Wegens verzendingen houden wij transportdagen aan. Lukt het reserveren niet via de site? Neem dan contact op!  E-mail ons dan of stuur een Whatsapp bericht!

Thuisbezorgd of Ophalen

Bij het reserveren heb jij keuze uit drietal opties, kies je voor bezorging dan zorgen wij dat deze Sarah Cocktail een dag voor gebruik op het gewenste adres komt. Meer lezen over hoe het werkt? Klik dan op Thuisbezorgd. Wil jij de pop ophalen? Dat kan, de pop kan de avond voor gebruik tussen 19.00 en 21.00uur opgehaald worden en dag na gebruik terugbrengen voor 14.00uur aan de Sikkel 59 in Hasselt (Overijssel).

Opzetten van deze Sarah pop Cocktail

Met de bijgeleverde opzetinstructie kan jij deze pop eenvoudig opblazen en vastzetten. De Sarah pop weegt niet meer dan 14 kg, en is goed te hanteren. De grondoppervlakte is ca 1 vierkante meter, je kunt een verlengsnoer gebruiken om stroom op de juiste plek te krijgen voor de blower. Hiervoor kun je een regulier stopcontact gebruiken. Deze pop kun je alleen opzetten, wellicht is met zijn tweeën wel zo gezellig!

nu al vanaf
€ 39 incl. btw

Thuisbezorging mogelijk.

Stap 1

Selecteer de leeftijd

Dit is het leeftijdsbordje dat bij de pop geleverd wordt.

Stap 2

Selecteer de datum

Selecteer de datum wanneer je de pop nodig hebt.

Stap 2

Levering of ophalen

Klik hier voor meer informatie over bezorgen en retourneren.

Zondagen

Retour brengen of inleveren bij PostNL punt is helaas niet mogelijk. Dit kan dan op Maandag, hiervoor betaald u geen extra kosten.

Inclusief

  • Leeftijdsbutton
  • Blower
  • Scheerlijnen
  • Grondpinnen
  • Opzetinstructie