Sarah pop Kapster

Sarah pop Kapster huren voor de jarige? Deze nieuwe Sarah pop is geschikt voor elke leeftijd! Geslaagd of Pensioen! Zorg samen met deze opblaasbare Sarah pop voor onvergetelijke dag!

Sarah pop Kapster

Afmetingen 3,8m hoog
Materiaal PVC
Gewicht object ca. 14 kg
Gewicht blower 5,1 kg
Opzetten, afbreken ca. 10 a 15 minuten (1 persoon)
Transport Personenauto of verzending

Sarah pop Kapster

Deze opblaaspop van 4 meter is geknipt voor het huren van jouw jarige Kapster!! Deze Sarah Kapster is een nieuw model en daardoor UNIEK! Met haar kammetjes, knipjes en haar mega schaar, knipt ze ieder kapsel tot een nieuw model. Sarah pop huren voor een 50 jarige? Dat is zeker mogelijk, het is zelfs mogelijk om dit voor elke leeftijd te doen! Wij beschikken over alle leeftijden, zonder extra kosten.

Deze Sarah pop Kapster trekt gegarandeerd de aandacht! Je gaat deze pop huren omdat je bij een verjaardag iemand wil verrassen. Wil je nou iemand verrassen omdat ze geslaagd is voor de opleiding? Of omdat jouw collega met pensioen gaat? Dit kan bij ons allemaal. Wij beschikken namelijk ook over de buttons geslaagd en pensioen!

Met deze mooie en vrolijke uitstraling kun je zeker voor de dag komen.

Sarah pop huren bij 123opblaasfiguur.nl is een veilige en voornamelijk leuke keuze! Niet alleen zijn wij zeer voordelig, maar beschikken ook over de nieuwste en leukste Sarah poppen. Er zijn mogelijkheden om de pop op te halen maar ook verzenden wij de poppen naar het gewenste adres. Kortom je kunt alle kanten op en dat doe je dan nog eens voordelig ook nog!

Het is een verrassing die niet snel vergeten zal worden door de jarige! De Sarah pop wordt compleet geleverd incl. blower, leeftijd button, scheerlijnen, haringen en opzet instructies. De pop is erg makkelijk en snel op te zetten. Opzetten is het makkelijkst met 2 personen. Alles zit in een tas en is eenvoudig te vervoeren in elke auto, of laat hem verzenden door ons! De pop is gemaakt van hoogwaardig pvc-materiaal. Hierdoor komen de kleuren mooi tot uiting.

Voor welke leeftijden kan ik deze Sarah pop Kapster huren?

Deze pop is voor alle leeftijden geschikt, zo kun je denken aan bijvoorbeeld 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70 en 75 jaar.  Maar de Sarah kan ook heel goed gebruikt worden voor andere doeleinden, denk bijvoorbeeld aan 'geslaagd', "pensioen", 'open dag' of 'iemand een hart onder de riem steken'. Hoe leuk is het om een dierbare te verrassen zoals je oma, moeder of zus. Misschien wel voor een buurvrouw, collega of een goede vriendin.

Reserveren? Ook de volgende dag kan in veel gevallen!

Het is verstandig om online je reservering te plaatsen, ons systeem blokkeert direct de gewenste huurdatum. Je weet dus direct of hij beschikbaar is!

Wil je nu huren voor morgen of overmorgen? Op korte termijn huren is vaak ook mogelijk! Wegens verzendingen houden wij transportdagen aan. Lukt het reserveren niet via de site? Neem dan contact op!  E-mail ons dan of stuur een Whatsapp bericht!

Thuisbezorgd of Ophalen

Bij het reserveren heb jij keuze uit drietal opties, kies je voor bezorging dan zorgen wij dat deze Sarah Kapster een dag voor gebruik op het gewenste adres komt. Meer lezen over hoe het werkt? Klik dan op Thuisbezorgd. Wil jij de pop ophalen? Dat kan, de pop kan de avond voor gebruik tussen 19.00 en 21.00uur opgehaald worden en dag na gebruik terugbrengen voor 14.00uur aan de Sikkel 59 in Hasselt (Overijssel).

Opzetten van deze Sarah pop Kapster

Met de bijgeleverde opzetinstructie kan jij deze pop eenvoudig opblazen en vastzetten. De Sarah pop weegt niet meer dan 14 kg, en is goed te hanteren. De grondoppervlakte is ca 1 vierkante meter, je kunt een verlengsnoer gebruiken om stroom op de juiste plek te krijgen voor de blower. Hiervoor kun je een regulier stopcontact gebruiken. Deze pop kun je alleen opzetten, wellicht is met zijn tweeën wel zo gezellig!

nu al vanaf
€ 39 incl. btw

Thuisbezorging mogelijk.

Stap 1

Selecteer de leeftijd

Dit is het leeftijdsbordje dat bij de pop geleverd wordt.

Stap 2

Selecteer de datum

Selecteer de datum wanneer je de pop nodig hebt.

Stap 2

Levering of ophalen

Klik hier voor meer informatie over bezorgen en retourneren.

Zondagen

Retour brengen of inleveren bij PostNL punt is helaas niet mogelijk. Dit kan dan op Maandag, hiervoor betaald u geen extra kosten.

Inclusief

  • Blower
  • Leeftijdsbutton
  • Scheerlijnen
  • Grondpinnen
  • Opzetinstructie
  • Retourlabel (bij bezorging)